Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΟΙΚΟ ENERGY ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. | ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


 

Το έξυπνο σπίτι είναι μία λύση που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο - εποπτεία στην κατοικία του, ενώ δεν βρίσκεται στο φυσικό χώρο, μέσα από το κινητό του τηλέφωνο, το tablet, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το πολύ-σύστημα «έξυπνο σπίτι» παρέχει ένα πλήθος πληροφοριών χειρισμού, ειδοποίησης και ενημέρωσης μέσω όλων των ηλεκτρονικών συσκευών.
Ο φωτισμός, η ψύξη και η θέρμανση, ο εξαερισμός, το σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης, τα συστήματα ψυχαγωγίας, όλα λειτουργούν σαν ένα ενιαίο σύστημα με σκοπό την ευχάριστη, άνετη και ασφαλή διαμονή σας. Η OIKO ENERGY αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου υπηρεσίες μελέτης - εγκατάστασης - διαχείρισης αυτοματισμών έξυπνου σπιτιού μένοντας συνεχώς ενημερωμένοι σε ό,τι αφορά νέες τεχνολογίες ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Τρία κύρια δίκτυα δημιουργούνται σε ένα έξυπνο σπίτι, ασύρματα ή ενσύρματα ή συνδυασμός των δύο και αυτά είναι:

 Το δίκτυο ελέγχου ισχυρών ρευμάτων όπου αναλαμβάνει να ελέγξει το φωτισμό την ψύξη και θέρμανση τα ρολά κ.α.

 Το δίκτυο ασφαλείας- ένα δίκτυο αισθητήρων, καμερών, σειρήνων και άλλων εξαρτημάτων που αναλαμβάνουν την ασφάλεια και τον έλεγχο της εγκατάστασης.

 Το δίκτυο υπολογιστών ασύρματο ή ενσύρματο όπου είναι το ανώτερο επίπεδο ελέγχου και χειρισμού και αναλαμβάνει να ενοποιήσει τα τηλέφωνα και τις έξυπνες συσκευές των χρηστών με το έξυπνο σπίτι.

Όλα τα εξαρτήματα και οι αισθητήρες ανταλλάσσουν μεταξύ τους πληροφορίες και εκτελούν ενέργειες βάση του προκαθορισμένου προγραμματισμού που έχουν λάβει. 

 

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.